🐙 Club Regates Burriana 🐙 Brilla en el III Campionat d’Espanya de Kayak Polo Joves Promeses 2023

El Club Regates Burriana ha tornat a demostrar la seua excel·lència en el kayak polo amb un rendiment destacat en el III Campionat d’Espanya de Kayak Polo Joves Promeses 2023, un esdeveniment que va reunir els talents emergents d’aquest emocionant esport aquàtic a Arcos de la Frontera els dies 16 i 17 de setembre.

🥇 Campiones d’Espanya sub 21 Femeni

🥈 Subcampions/es d’Espanya Sub 16 Mixt

🏐 5º clasificat d’Espanya Sub 21 Mixt

🥇 Or de les Guerreres Sub 21 🥇

El major èxit del nostre club en aquest torneig va ser l’espectacular rendiment de l’equip Sub 21 femení, que va conquerir la medalla d’Or. El que fa que aquesta victòria siga encara més especial és el fet que ho van fer de manera invicta, demostrant un domini absolut a l’aigua. Però això no és tot, també es van destacar com l’equip menys golejat del torneig, la qual cosa reflectix la seua sòlida defensa i habilitats excepcionals en el kayak polo.

Aquest triomf és un testimoni del treball dur i la dedicació d’aquestes joves esportistes, que han estat entrenant incansablement per a arribar a la cima d’aquest esport tan competitiu. No solament han portat la medalla d’or a casa, sinó que també han inspirat futures generacions de jugadores en la nostra comunitat.

🥈 La Plata de l'Equip Sub 16 Mixt 🥈

El nostre club també es va destacar en la categoria Sub 16 mixta, on l’equip va obtindre la medalla de Plata. Aquests joves talents van demostrar un esperit d’equip excepcional i habilitats notables en el kayak polo, la qual cosa els va valdre un lloc destacat en la competició. La seua dedicació i determinació són un veritable exemple del que es pot aconseguir amb passió i esforç.

🏐 5º Lloc en Sub 21 Mixt 🏐

En la categoria Sub 21 mixta, els nostres esportistes van competir amb valentia i determinació, aconseguint un honorable cinqué lloc en una categoria altament competitiva. El seu compromís i esperit de lluita són un reflex dels valors que promovem al Club Regates Burriana.

🇪🇸🏆 El Segon Millor Club d'Espanya en Joves Promeses 🏆🇪🇸

A més dels èxits individuals, estem emocionats de compartir que el Club Regates Burriana ha sigut reconegut com el Segon Millor Club d’Espanya en Joves Promeses en aquest campionat. Aquest assoliment subratlla el nostre compromís continu amb el desenvolupament i la promoció del kayak polo entre els joves de la nostra comunitat.

Fel·licitem calorosament a tots els nostres equips, jugadors i entrenadors per aquests impressionants assoliments en el III Campionat d’Espanya de Kayak Polo Joves Promeses 2023. Cadascun de vosaltres ha jugat un paper fonamental en aquest èxit i ha portat el nom del nostre club a la més alta en el kayak polo espanyol.

Seguirem donant suport i promocionant aquest apassionant esport, i esperem amb il·lusió el que el futur depara als nostres talentosos esportistes.

¡Felicitats a tots per aquests assoliments excepcionals!

Felicitacions als Podis Destacades del III Campionat de Kayak Polo Joves Promeses 2023

Des de Club Regates Burriana, volem expressar les nostres més sinceres felicitacions als equips i jugadors que van obtenir podi en el III Campionat d’Espanya de Kayak Polo Joves Promeses 2023.

En la categoria Sub 16 mixta, felicitem a Arcos de la Frontera per aconseguir la medalla d’Or i a Alaquàs Kayakpolo per aconseguir la medalla de Bronze.

En la categoria Sub 21 femení, reconeixem els èxits de l’equip d’Arcos de la Frontera, que va obtenir la medalla de Plata, i d’Oxio Useras, que va guanyar la medalla de Bronze.

I finalment, en la categoria Sub 21 mixta, aplaudim el rendiment destacat de l’equip d’Alaquàs, que va agafar l’Or, així com de Copacabana, que va guanyar la Plata, i de l’equip d’Arcos de la Frontera, que va aconseguir la medalla de Bronze. Tots ells han demostrat el seu compromís i habilitats en el kayak polo i són una font d’inspiració per a la comunitat esportiva. Felicitats a tots els participants!

Torneo Liga femenina absoluta segundo Bronce de la historia

El pasado fin de semana, nuestro equipo femenino participó en el primer torneo de la Liga Femenina de Kayakpolo, celebrado…

Campeonato de España por Autonomías 2024

Campeones/as por Toño El Campeonato de España de Kayakpolo por Autonomías Autónomas es una emocionante competición que reúne a los…

Resultados 2023

sub 16 1º División Nacional 2º POSICIÓN 4º posición    -     1º Torneo (Madrid) ORO    -     2º…

uno de nuestros patrocinadores
Burriananova es nuestro principal colaborador
Federación de piragüismo de la comunidad Valenciana
Patrocinador Tecninau
Diputación de Castellón
Ayuntamiento de nuestra localidad
Uno de nuestros patrocinadores